Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Starship Troopers επιστρέφει ως RTS με το Starship Troopers: Terran Command (trailer)

*
Το studio The Aristocrats ανακοίνωσε πως εργάζεται πάνω σε έναν νέο τίτλο RTS που θα βασίζεται στο σύμπαν της γνωστής ταινίας του 1997, Starship Troopers. Το παιχνίδι έχει την ονομασία Starship Troopers: Terran Command και μπορείτε να δείτε το trailer της ανακοίνωσης παρακάτω:



Αν και η ανακοίνωση για δημιουργία παιχνιδιού σε ένα πολύ παλιό IP είναι περίεργη κίνηση η ομάδα ανάπτυξης έχει εμπειρία με παιχνίδια του είδους και μάλιστα το πιο πρόσφατό τους παιχνίδι, Order of Battle: World War II είναι από τους καλούς τίτλους του είδους που μάλιστα είδε και αρκετή υποστήριξη με μπόλικο υλικό ακόμα και μετά την κυκλοφορία του. Σύμφωνα με το trailer το παιχνίδι θα δίνει στον παίκτη την επιλογή στην βασική ιστορία και θα μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ των δυο γνωστών factions από τον κόσμο της ταινίας.

Το περιεχόμενο της ιστορίας θα αλλάζει κάθε φορά δυναμικά οπότε στη θεωρία το υλικό για τους παίκτες θα είναι ατελείωτο ως προς την επανάληψή του. Το Starship Troopers: Terran Command θα έρθει για υπολογιστές το 2020. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*